Na Kontaktoni

Na telefononi ose dorëzojëni formularin online për të kërkuar një vlerësim ose për tu informuar përgjithshm rreth nesh  , rreth shërbimeve tona dhe Partnerëve tanë të certifikuar. Ne shohim përpara për tju shërbyer ju!

ADRESA POSTARE

Rruga Tirana kompleksi Ramiz sadikut
Prishtinë PR 10000

KONTAKT INFO

Tel : +383 (0) 49 744 416

Tel : +383 (0) 45 500 160

info@protonks.com
@protonks