iphone-7-ddasside-214x300@2x

Shiko video nga sistemi CCTV NOVUS IP në smartphone tuaj ose tabletë me aplikacionin falas NMS Mobile. NMS Mobile është software profesional klientit për efikase largët 24/7 monitorim në Internet. Ajo është projektuar për telefonat mobil dhe tableta në bazë të Android OS (versioni 4.1 ose më e lartë).
celular NMS është e lehtë për të instaluar dhe konfiguruar. Ju vetëm duhet për të hyrë NMS adresën tuaj IP server në app për të marrë qasje të largët në materialin video nga sistemit të mbikqyrjes NOVUS IP.
NMS Mobile ju lejon gjithmonë të mbajtur një sy në ngjarjet në një objekt – në çdo kohë, nga kudo në botë!

en_badge_web_generic-300x116
apple-app-store-icon-300x116

Karakteristikat kryesore:
Jetojnë pamje nga një ose kamerat e shumta
Rishikim i regjistrimeve
Kontrolli i PTZ (pan-anim-zoom) kamera
Mbështetja e ngjarjeve të alarmit
Intuitive, user-friendly interface