Na telefononi ose dorëzojeni formularin online për të kërkuar një vlerësim ose për tu informuar përgjithshëm rreth nesh  , rreth shërbimeve tona dhe Partnerëve tanë të certifikuar. Ne shohim përpara për t’ju shërbyer ju!

  ADRESA POSTARE

  Rruga Tirana kompleksi Ramiz sadikut
  Prishtinë PR 10000

  KONTAKT INFO

  +383 48 200 720
  +383 48 200 722

  info@protonks.com